Se incarca...Va rugam sa asteptati...

Branduri Populare

Branduri Populare

Newsletter


Termeni si Conditii

Conditii generale

Firma Nova Test Industrial SRL, detine si opereaza site-ul ntindustrial.ro in vederea prezentarii produselor care le comercializaeaza.

Date de identificare ale companiei:

Nova Test Industrial SRL, Str. Patrarului nr.20, Sector 6 Bucuresti,

Cod Fiscal: RO21337158, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/5084/2007

Tel: 0729 054 058, Fax: 021 223 8507


Prezentele conditii generale de vanzare sunt aplicabile tuturor comenzilor realizate prin intermediul NTIndustrial.ro si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
  • Vanzator - Firma Nova Test Industrial SRL .
  • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
  • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
  • Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
  • Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
  • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor conditiilor generale de vanzare de catre client.

NTIndustrial.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii generale de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe ntindustrial.ro la momentul la care s-a confirmat comanda de catre client.

Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora, este valabila atata vreme cat este afisata pe ntindustrial.ro.

Fotografiile produselor afisate in ntindustrial.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi comunicate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri inainte de a se trimite comanda.

 

Garantia si returnarea produselor

Fiecare dintre produsele cumparate de pe ntindustrial.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator.

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului duce la pierderea garantiei!!!

Produsele beneficiaza de 12 luni garantie cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.

In conformitate cu OUG 130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris NTIndustrial.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la office@ntindustrial.ro.

Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu ambalajul original, nefolosit, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul ntindustrial.ro sau in cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra.

Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de NOVA TEST INDUSTRIAL SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. 

In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 30 de zile. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Introducerea datelor personale ale Cumparatorului pe site-ul www.ntindustrial.ro sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul acestuia pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001.
Aceste date nu vor fi folosite de NOVA TEST INDUSTRIAL SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de Cuparator sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea ntindustrial.ro (sub forma de newsletter) in cazul
in care, in formularul de comanda, Cumparatorul a acceptat acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale ale Cumparatorului, in conditiile legii 667/2001.
Cumparatorul este de acord sa i se stocheze de catre Vanzaror datele personale declarate la crearea contului si sa primeasca pe adresa de e-mail declarata, copii ale comenzilor sale sau alte instiintari de natura comerciala.

Plata si livrarea produselor

Metoda de plata a produselor

Plata ramburs la primirea produselor.

Plata prin Ordin de plata. Dupa ce ati primit factura proforma pentru comanda dumneavoastra, puteti achita prin ordin de plata. In momentul in care primim confirmarea de plata, produsele sunt livrate catre dumneavoastra.

 

Metoda de livrare a produselor

Dupa confirmarea telefonica a comenzii, componentele vor fi livrate prin curier rapid (Urgent Cargus Fan Curier).

Comenzile se livreaza exclusiv in Romania!

Costul livrarii produselor este de 30 RON / colet (TVA inclus) in orasele unde Curierii cu care colaboram au punct de lucru. Pentru alte locatii pot aprea costuri de transport suplimentare comunicate inantea livrarii pentru a fi cunoscute respectiv aprobate de beneficiar.

Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport pentru o singura bucata (30 lei), indiferent de numarul de bucati comandate.

Livrarea produselor se face in 24h exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc.

INFORMATII PRIVIND DEEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice,
clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X. Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.


Numere de telefon de contact pentru firmele de curierat:

Urgent Cargus: 021.9330 (apelabil din Bucuresti), 021 9282 (Apelabil din provincie)

Fan courier: 021.9336 (apelabil din Bucuresti) 021.9336.000 (Apelabil din provincie)

 

Anularea comenzii

Comanda trimisa spre procesare la ntindustrial.ro, poate fi anulata inainte de confirmarea finala din partea operatorului nostru.

Daca se doreste anularea comenzii, dupa confirmarea operatorului, aceasta se face conform Termenelor si Conditiilor de utilizarea a site-ului ntindustrial.ro, valabile in acel moment.

Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii printr-un email trimis la office@ntindustrial.ro sau telefonic la numarul 0729.054.058 Fax: 021-223.8507