Se incarca...Va rugam sa asteptati...

Branduri Populare

Branduri Populare

Newsletter


Termeni si Conditii

Conditii generale

Prezentele conditii generale de vanzare sunt aplicabile tuturor comenzilor realizate prin intermediul NTIndustrialu.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor conditiilor generale de vanzare de catre client.

NTIndustrial.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii generale de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe ntindustrial.ro la momentul la care s-a confirmat comanda de catre client.

Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora, este valabila atata vreme cat este afisata pe ntindustrial.ro.

Fotografiile produselor afisate in ntindustrial.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi comunicate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri inainte de a se trimite comanda.

 

Garantia si returnarea produselor

Fiecare dintre produsele cumparate de pe ntindustrial.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator.

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului duce la pierderea garantiei!!!

Produsele beneficiaza de 12 luni garantie cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.

In conformitate cu legislatia romana, clientul are dreptul sa notifice in scris NTIndustrial.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la office@ntindustrial.ro.

Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul ntindustrial.ro.

In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 30 de zile. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.

Plata si livrarea produselor

Metoda de plata a produselor

Plata ramburs la primirea produselor.

Plata prin Ordin de plata. Dupa ce ati primit factura proforma pentru comanda dumneavoastra, puteti achita prin ordin de plata. In momentul in care primim confirmarea de plata, produsele sunt livrate catre dumneavoastra.

 

Metoda de livrare a produselor

Dupa confirmarea telefonica a comenzii, componentele vor fi livrate prin curier rapid (Urgent Cargus Fan Curier).

Comenzile se livreaza exclusiv in Romania!

Costul livrarii produselor este de 20 RON / colet (TVA inclus) indiferent de locatie.

Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport pentru o singura bucata (20 lei), indiferent de numarul de bucati comandate.

Livrarea produselor se face in 24h exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc.

Numere de telefon de contact pentru firmele de curierat:

Urgent Cargus: 021.9330 (apelabil din Bucuresti), 021 9282 (Apelabil din provincie)

Fan courier: 021.9336 (apelabil din Bucuresti) 021.9336.000 (Apelabil din provincie)

 

Anularea comenzii

Comanda trimisa spre procesare la ntindustrial.ro, poate fi anulata inainte de confirmarea finala din partea operatorului nostru.

Daca se doreste anularea comenzii, dupa confirmarea operatorului, aceasta se face conform Termenelor si Conditiilor de utilizarea a site-ului ntindustrial.ro, valabile in acel moment.

Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii printr-un email trimis la office@ntindustrial.ro sau telefonic la numarul 0729.054.058 Fax: 021-223.8507